Fritombedrijven steunen Stichting Jarige Job.

23 april 2021

©Arthursmeets Fritom Jarige Job 20210422 19 Verkleind

De Fritom Group viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. In dit jubileumjaar willen we als jarige graag een cadeautje weggeven. De link met de Stichting Jarige Job was natuurlijk snel gelegd.

Donderdag 22 april jl. nam Jacqueline Dale, ambassadeur regio Noord van Stichting Jarige Job bij Fritom Holding op kantoor een cheque van € 10.000 in ontvangst. Aan Arnold de Jong, bestuursvoorzitter van Fritom was de eer om de cheque uit te reiken namens de 8 logistieke dienstverleners van onze groep.

Vanuit hun MVO-doelstellingen steunen de Fritombedrijven op individuele basis diverse goede doelen. Jaarlijks wordt er ook een collectief doel gekozen. Eerder steunde de Fritom Group bijvoorbeeld al Heart for Children en de Stichting Noordzeeziekte. Nu viel de keuze op de Stichting Jarige Job.

Arnold de Jong over deze keuze: “We staan helemaal achter de doelstelling van Stichting Jarige Job. Voor kinderen moet een verjaardag met cadeautjes en trakteren op school eigenlijk vanzelfsprekend zijn. Helaas is dat voor een grote groep kinderen in ons land niet zo. Ze kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig geld voor is. Er zijn geen cadeautjes en ook de klas kan niet getrakteerd worden. Moet je je eens voorstellen: soms blijven kinderen hierom op hun verjaardag met een smoesje thuis! Stichting Jarige Job verrast kinderen uit de armste gezinnen op hun verjaardag met een verjaardagsbox. Dat wij als Fritombedrijven hier onze bijdrage aan kunnen leveren, vinden we geweldig.”

Jacqueline liet ons tijdens de cheque-uitreiking zo’n verjaardagsbox zien. Wat een leuk geheel: er zitten cadeautjes in, slingers, ingrediënten om een lekkere taart te maken en allerlei lekkers om thuis en op school op te trakteren. Ook al lijkt dat op de foto misschien wel een beetje zo, maar Arnold heeft de box niet gekregen, hoor. Jammer voor hem, maar het was een demonstratiemodel …. alleen voor op de foto. De echte verjaardagsboxen gaan natuurlijk naar de kinderen om hen een onvergetelijke verjaardag te bezorgen.

©Arthursmeets Fritom Jarige Job 20210422 26 Verkleind (1)