Niels Bos

Niels Bos, 23 jaar, werkt sinds oktober 2009 bij Oldenburger|Fritom. Niels heeft na de HAVO, de HBO opleiding Logistiek gevolgd. Hij is bij Oldenburger|Fritom gestart als trainee, maar inmiddels werkzaam als manager Honeywell warehousing. Hetgeen hij graag geaccepteerd heeft. We hebben Niels gevraagd wat zijn beeld van Oldenburger|Fritom is en waarom het graag bij Oldenburger|Fritom werkzaam is en dit is zijn verhaal.

Oldenburger|Fritom kent korte lijnen,een platte structuur. Je hebt daardoor heel snel contact met de juiste personen, het management en de medewerkers. Hierdoor zijn veranderingen snel te realiseren.

De sfeer is informeel, daardoor is iedereen goed bereikbaar. Je voelt je thuis. Je kunt helpen het bedrijf op te bouwen. Je mag mee denken en er wordt naar je geluisterd.

Oldenburger|Fritom is een middelgrote onderneming ,desondanks heb je toch veel mogelijkheden. Op dit moment kennen we Klantvriendelijkheid (intern en extern) als thema. Dit geldt voor alle niveaus. Iedereen heeft ook daadwerkelijk het besef dat de klant aandacht verdient en waarom. Policy is dat we geen nee verkopen aan onze klanten. Medewerkers worden daardoor uitgedaagd om in creatieve oplossingen voor de klant te denken. Er is altijd wel een manier om met elkaar een oplossing aan te dragen bij de klant.

De werksfeer is super! Mede door informele sfeer. Elke medewerker kan mede bepalen welke richting we uitgaan. Eenieder kan zijn/haar ideeën kwijt en hier wordt ook iets mee gedaan. Er is ruimte om te groeien in je functie.

De medewerkers zijn enorm betrokken bij hun werk en de organisatie, hierdoor worden in alle opzichten goede resultaten behaald.