Lean and Green Star voor Fritom

Lean and Green Award. 

Fritom ontving in 2010 de Lean and Green Award, een award die wordt toegekend aan bedrijven die hun CO2-uitstoot in 5 jaar tijd met minimaal 20% willen reduceren.   

Lean and Green Star.

Bedrijven die de doelstelling van de Lean and Green Award daadwerkelijk halen, ontvangen de Lean and Green Star. Ook de Fritom Group mocht in 2013 de Star in ontvangst nemen. Fritom behoort hiermee tot de 77 eerste Lean and Green Star-winnaars in ons land. We zijn hier zeker trots op. Het toekennen ervan is een bevestiging van de resultaten die zijn bereikt. Het behalen van de Lean & Green Star was voor Fritom geen doel op zich, maar is een bevestiging dat we met ons MVO-beleid op de goede weg zijn.
Fritom gaat voor duurzaamheid.

De Fritombedrijven willen duurzaam ondernemen en actief bijdragen aan een schoner milieu. Dat past bij ons gevoel van verantwoordelijkheid. Steeds meer opdrachtgevers waarderen dit streven naar duurzaamheid. Maar ook uit economisch oogpunt moeten we die uitdaging aangaan. De overheid komt met steeds strengere milieu-eisen.

Fritom en duurzaamheid 

Hoe bereiken we deze CO²-reductie?

  • Door gebiedsspecialisatie. Dat betekent dat we op de meest efficiënte manier goederen vervoeren; dikke goederenstromen met veel meer efficiency en dus minder CO²-uitstoot.
  • Avanced Planning Soft­ware en Modal Shift
  • Ecocombi’s
  • CO²-neutrale warehousing.
  • Modern wagenpark dat voldoet aan de hoogste Euro-normen. 
  • Onze speciale CO²-engineers helpen bij het maken van duurzame keuzes als het gaat om nieuwe technologie en IT.
  • Veel aandacht voor energiezuinig rijden van onze chauffeurs. Uw opdracht wordt milieubewust en veilig uitgevoerd 

Een handig hulpmiddel voor u: Fritoms CO²-Calculator.

Gebruik deze en bereken direct de CO²-uitstoot van uw opdracht.