Fritomnieuws

Oldenburger|Fritom sponsort Bart Hol en Chris Kuiper

Publicatie datum: 17-04-2019

Veel topsporters kunnen er alleen maar van dromen, maar voor Bart Hol en Chris Kuiper werd het werkelijkheid. Tijdens de Special Olympics World Games in Abu Dhabi – van 14 t/m 21 maart – haalde Bart goud, zilver, brons én een vierde plek op het onderdeel zwemmen. Chris haalde op ditzelfde onderdeel maar liefst twee keer goud en twee keer een vierde plek.

lees verder »
Fritom sponsort onderzoek Noordzeeziekte

Indrukwekkend avontuur in de woestijn van Marokko

Publicatie datum: 02-04-2019

Wilt u een inspirerend, indrukwekkend verhaal horen over afzien, dromen, doelen stellen en doorzetten? De zwaarste voettocht dwars door te woestijn van Marokko meebeleven? Dat kan vrijdagavond 26 april a.s. in het dorpshuis in Nijemirdum. Sipke Zeldenrust, medewerker van Veenstra|Fritom deed vorig jaar mee aan de Marathon des Sables; zoals gezegd de zwaartste voettocht ter wereld. Sipke vroeg met zijn deelname aandacht voor de Noordzeeziekte. De Fritombedrijven besloten deze prestatie financieel te steunen en we raakten erg onder de indruk. Van de prestatie van Sipke – doe het hem maar eens na: in 7 dagen 237 km door de woestijn lopen. Maar ook het doel maakte grote indruk op ons: de Noordzeeziekte: een ernstige, zeldzame aandoening waarbij patiënten last hebben van hun evenwicht in combinatie met spierschokken. Ook kunnen patiënten niet goed tegen licht, stress en geluid. De rug kan zijwaarts vergroeien. Kauwen, slikken en praten kan op den duur een probleem worden. Over deze progressieve, erfelijke aandoening is nog maar weinig bekend.

lees verder »

Oldenburger|Fritom – BREEAM Outstanding DC

Publicatie datum: 25-03-2019

Oldenburger|Fritom bouwt een state-of-the-art distributiecentrum met 5-sterren BREEAM Outstanding certificaat in Veendam. We zijn hiermee de eerste logistieke dienstverlener in Noord-Nederland die bouwt volgens het hoogste niveau van dit internationaal erkende duurzaamheidskeurmerk.

lees verder »