NIeuwsarchief

Spectaculaire opening duurzaamheidsprimeur

Publicatie datum: 23-09-2019

Op vrijdag 20 september jl. vierde Oldenburger|Fritom op spectaculaire wijze de officiële opening van haar nieuwe distributiecentrum in Veendam. Met een druk op de knop gaven burgemeester Sipke Swiersta en onze logistics manager Erik Mekkes het startsein voor een overweldigende openingsact.

lees verder »

Transport zelfgebouwde zonneauto naar Australië

Publicatie datum: 12-08-2019

Oldenburger|Fritom heeft ‘Green Lightning’ – de zelfgebouwde zonneauto van Top Dutch Solar Racing – met luchtvracht vervoerd richting ‘the land down under’. Na een succesvolle testperiode op onder meer het TT Circuit van Assen wordt hier straks de indrukwekkende missie van Top Dutch Solar Racing vervolgd. Een missie die leidt naar 13 oktober, de startdatum van de 15e editie van de Bridgestone World Solar Challenge.

lees verder »

Partnership FC Emmen

Publicatie datum: 01-08-2019

Met ingang van het Eredivisie seizoen 2019-2020 mag Oldenburger|Fritom zich met trots Official FC Emmen Business Partner noemen. De basis van het partnership ligt in de gedeelde ambitie om in de regio Zuidoost-Drenthe een structurele bijdrage te leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Deze ambitie was eveneens de inspiratie voor de nieuwe naam van de business lounge van FC Emmen: Oldenburger|Fritom 4P HOTSPOT.

lees verder »

Skutsjes Undernimmers Dei 2019

Publicatie datum: 30-07-2019

Het was weer zover: De Skûtsjes Ûndernimmersdei 2019!

lees verder »

Business Partner FC Emmen

Publicatie datum: 17-07-2019

Oldenburger|Fritom mag zich met trots Official FC Emmen Business Partner noemen. Op 16 juli 2019 werd het vernieuwde partnership tussen FC Emmen en Oldenburger|Fritom ondertekend door Ben Haverkort en René Dale. Oldenburger|Fritom is al jarenlang sponsor van FC Emmen en onlangs spraken beide partijen de wens uit om deze succesvolle samenwerking te intensiveren.

lees verder »
Open banen dag 2019 Sanders|Fritom

Open banen dag 2019

Publicatie datum: 28-06-2019

Op 7 september 2019 is het weer zover: de open banendag 2019 van Sanders Fritom.

lees verder »

Hoe Oldenburger|Fritom vitaliteit stimuleert

Publicatie datum: 26-06-2019

Bij Oldenburger|Fritom staat het investeren in de vitaliteit van onze collega’s hoog op de agenda. Waarom? Omdat vitale medewerkers gemotiveerder zijn, meer energie hebben, zich meer betrokken voelen en met meer plezier naar hun werk gaan. Als werkgever bieden we daarom diverse mogelijkheden om invulling te geven aan een gezonde en actieve leefstijl.

lees verder »

Duurzaamheidsprimeur Noord-Nederland opgeleverd

Publicatie datum: 27-05-2019

Aan de overzijde van onze vestiging aan De Zwaaikom 24 is een state-of-the-art distributiecentrum met 5-sterren BREEAM Outstanding certificaat gerealiseerd. Hiermee is Oldenburger|Fritom de eerste logistieke dienstverlener in Noord-Nederland met een distributiecentrum volgens het hoogste niveau van dit internationaal erkende duurzaamheidskeurmerk.

lees verder »

17e editie Rietplasloop in Emmen

Publicatie datum: 29-04-2019

Zondag 19 mei aanstaande is het zover: de 17e editie van de Rietplasloop in Emmen. Dit mooie hardloopevenement met schitterend parcours kent jaarlijks honderden enthousiaste deelnemers. De Rietplasloop is er dan ook voor jong en oud en voor zowel gevorderde als beginnende hardlopers.

lees verder »

Oldenburger|Fritom sponsort Bart Hol en Chris Kuiper

Publicatie datum: 17-04-2019

Veel topsporters kunnen er alleen maar van dromen, maar voor Bart Hol en Chris Kuiper werd het werkelijkheid. Tijdens de Special Olympics World Games in Abu Dhabi – van 14 t/m 21 maart – haalde Bart goud, zilver, brons én een vierde plek op het onderdeel zwemmen. Chris haalde op ditzelfde onderdeel maar liefst twee keer goud en twee keer een vierde plek.

lees verder »

Oldenburger|Fritom – BREEAM Outstanding DC

Publicatie datum: 25-03-2019

Oldenburger|Fritom bouwt een state-of-the-art distributiecentrum met 5-sterren BREEAM Outstanding certificaat in Veendam. We zijn hiermee de eerste logistieke dienstverlener in Noord-Nederland die bouwt volgens het hoogste niveau van dit internationaal erkende duurzaamheidskeurmerk.

lees verder »

Het onderscheidend vermogen van Oldenburger|Fritom

Publicatie datum: 22-03-2019

Hoe onderscheidt uw bedrijf zich van de concurrentie? Wat zijn uw Unique Selling Points (USP’s), waardoor klanten juist voor u kiezen? Vragen die ook voor een logistiek dienstverlener belangrijk zijn. Dit vanwege het ruime aanbod, maar ook omdat een logistiek dienstverlener in vrijwel elke schakel van de keten actief is.

lees verder »

Brexit voorbereidingen

Publicatie datum: 25-02-2019

Importeert of exporteert u goederen vanuit en naar het Verenigd Koninkrijk? Dan krijgt u na de Brexit met douaneformaliteiten te maken. Oldenburger|Fritom kan u hierbij helpen. Onze douane experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zij weten als geen ander welke impact dit op uw specifieke business heeft. Bovendien kunnen zij al uw douanezaken behartigen zodra de Brexit een feit is.

lees verder »

Onze collega's van en voor de toekomst

Publicatie datum: 05-02-2019

Gedreven door interesse en nieuwsgierigheid trotseerden vele studenten afgelopen week het winterweer om meer te weten te komen over werken in de logistiek. Oldenburger|Fritom nam weer deel aan de VMBO Carrousel en was vertegenwoordigd bij de open dagen van Noorderpoort. Daarnaast bezochten studenten ons in Veendam op onze Marketing & Sales themadag.

lees verder »

Oldenburger|Fritom logistiek partner Top Dutch Solar Racing

Publicatie datum: 05-02-2019

Oldenburger|Fritom is de trotse logistieke partner van Top Dutch Solar Racing. Dit Noord-Nederlandse studententeam neemt in oktober deel aan de beroemde Bridgestone World Solar Challenge met een zelf ontwikkelde en gebouwde zonneauto. Deze race – waarbij duurzame innovaties centraal staan – voert studententeams van over de hele wereld door de outback van Australië.

lees verder »
Award 2019

Fritom Group genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2019

Publicatie datum: 21-01-2019

Bijna een week geleden kreeg de Fritom Holding bijzonder bezoek, namelijk van een delegatie van de Familiebedrijven Award 2019. Zij kwamen het nieuws brengen dat de Fritom Group voor deze award genomineerd is. Ruim 500 familiebedrijven hebben zich aangemeld en wij zitten bij de laatste zeven!

lees verder »

Deltion studenten maken kennis met Smart Logistics

Publicatie datum: 08-10-2018

Maar liefst 40 studenten van het Deltion College in Zwolle brachten op 24 september jl. een bezoek aan Oldenburger|Fritom. De eerstejaarsstudenten van de opleiding Manager Transport & Logistiek leggen regelmatig bedrijfsbezoeken af. Zo werden eerder al bezoeken aan Shimano en Wehkamp gebracht. Oldenburger|Fritom mocht nu voor de tweede keer studenten van het Deltion College verwelkomen.

lees verder »

Oldenburger|Fritom continueert MVO Prestatieladder 4

Publicatie datum: 01-10-2018

Oldenburger|Fritom heeft in september de MVO Prestatieladder 4 gecontinueerd. Deze certificatienorm wordt al bijna tien jaar in Nederland toegepast en is sinds 2015 ook internationaal erkend. Het certificaat is een objectief bewijs dat een bedrijf een managementsysteem hanteert voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Stakeholdereisen en -verwachtingen worden in dit systeem gemanaged op resultaat.

lees verder »

Oldenburger|Fritom bouwt BREEAM Outstanding DC

Publicatie datum: 27-06-2018

Oldenburger|Fritom gaat uitbreiden in Veendam. Aan de overzijde van onze vestiging aan de Zwaaikom verrijst binnenkort een state-of-the-art distributiecentrum met 5-sterren BREEAM Outstanding certificaat. Hiermee is Oldenburger|Fritom de eerste logistieke dienstverlener in Noord-Nederland die bouwt volgens het hoogste niveau van dit internationaal erkende duurzaamheidskeurmerk.

lees verder »

Zo waarborgt Oldenburger|Fritom de proceskwaliteit

Publicatie datum: 13-04-2018

Ongetwijfeld streeft ook uw bedrijf naar optimale klanttevredenheid, maar hoe? Bij Oldenburger|Fritom doen we dit door de Lean Six Sigma methodiek te combineren met het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

lees verder »

Koninklijke onderscheiding Oldenburger|Fritom #100years

Publicatie datum: 13-01-2018

Afgelopen vrijdag kreeg Oldenburger|Fritom het predicaat Hofleverancier uitgereikt door de Commissaris van de Koning in Groningen, de heer Paas. De uitreiking van deze eretitel vond plaats in cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn te Veendam. Onder de aanwezigen bevonden zich onder meer burgemeester Sipke Swierstra en wethouder Henk Jan Schmaal van de gemeente Veendam.

lees verder »
Serious request

MelkwegFritom stelt vrachtwagen beschikbaar voor Serious Request

Publicatie datum: 21-12-2017

MelkwegFritom stelt vrachtwagen beschikbaar voor Serious Request actie.

lees verder »

Oldenburger|Fritom presenteert zich op de promotiedagen.

Publicatie datum: 03-11-2017

Dinsdag 7 november en woensdag 8 november zijn weer de jaarlijkse promotiedagen Noord-Nederland in Martiniplaza. Graag willen we U uitnodigen voor een bezoek aan onze stand.

lees verder »

Oldenburger|Fritom breidt uit: Food Grade Warehouse en FSSC 22000

Publicatie datum: 25-10-2017

Ook binnen de voedingsmiddelenlogistiek wil Oldenburger|Fritom zich onderscheiden door kwalitatief hoogstaande ketenregie. Daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid met een state-of-the-art Food Grade Warehouse. Deze geavanceerde ruimte biedt plaats aan maar liefst 7000 palletlocaties waarvan de eerste inmiddels gevuld zijn.

lees verder »
Nieuwe trucks Veenstra|Fritom

4 DAF CF trekkers voor Veenstra|Fritom

Publicatie datum: 13-10-2017

Bij een logistieke dienstverlener zoals Veenstra|Fritom hoort een veelzijdige trekker die breed ingezet wordt. De keus viel daarom op de DAF CF 440. Veenstra|Fritom verzorgt voor veel klanten het gehele logistieke proces. Van transport, distributie en warehousing tot het voeren van de regie over de interne en externe goederenstromen van de klant. Veenstra|Fritom wil duurzaam werken. De DAF-trekkers zijn daarom uitgevoerd met een state of the art MX-11 Euro 6 motor. Deze motor voldoet aan de jongste Euro uitlaatgasnorm, een norm die uitgaat van de strengste waarden voor roetdeeltjes, koolmonoxide, stikstofoxide en koolwaterstoffen

lees verder »
Fritommedewerkers zwemmen tegen kanker

Samen in actie tegen kanker.

Publicatie datum: 10-10-2017

Onlangs verscheen een team van enthousiaste, sportieve Fritommedewerkers in Apeldoorn aan de start voor de jaarlijkse actie “Swim To Fight Cancer”. De deelnemers zwommen elk anderhalve kilometer in het 18 graden frisse water. Mart Deelman, Oliver Rebollo, Gabri van Boxmeer, Henny van Son en Elvira den Hartog van Sanders|Fritom en Wilbert van de Schepop van TGN|Fritom wisten in totaal € 2.810,- aan donaties binnen te halen. Dit geld wordt gebruikt voor onderzoek naar verbeterde behandelmethoden tegen kanker. Een deelnemer over het zwemevenement: “Het is niet alleen een uitdaging voor jezelf, maar ook erg leuk om met elkaar zo’n prestatie neer te zetten. Geweldig om aan mee te doen.”

lees verder »

Transformatie naar logistieke kennisorganisatie

Publicatie datum: 04-10-2017

Op 10 november is de provincie Groningen een nieuwe eeuwling rijker. Oldenburger|Fritom bestaat op die dag honderd jaar. Zoveel bedrijven halen deze eretitel en de daarbij horende festiviteiten niet. Een terugblik met een gouden randje. Gepaste trots is op z'n plaats, al blijft een Groninger ook daarin nuchter en bescheiden. Een geschiedenis is geschreven.

lees verder »
NIeuwbouw Fritom, slaan eerste paal

Eerste paal geslagen nieuwbouw Fritom Group

Publicatie datum: 19-09-2017

In opdracht van Wiersma Holding wordt voor Melkweg|Fritom, Bidon|Fritom en Fritom Holding een nieuw kantorencomplex gebouwd aan De Marne in Bolsward. Vrijdag 15 september jl. was het tijd om de eerste paal te slaan. Aan Bert de Jong, voorzitter van het bestuur van Fritom Holding was de eer om deze ceremoniële handeling te verrichten. Dit, onder het toeziend oog van medewerkers, certificaathouders, wethouder Offinga van de gemeente Sudwest Fryslân en vertegenwoordigers van Ligthart bouw, bouwbedrijf Kooistra, Lukkes installatiebedrijf en aannemersbedrijf Faber. Wiersma bouwt een kantorencomplex dat klaar is voor de toekomst, energieneutraal, met gebruikmaking van duurzame materialen, met zonnepanelen op het dak, hergebruik van regenwater en speciale beglazing. Tom Wiersma, bestuurslid van Fritom sprak vrijdag dan ook de verwachting uit dat het gebouw de medewerkers van de drie Fritombedrijven straks een prettige werkplek zal bieden, in een gebouw waar het goed toeven is. De planning is dat het kantorencomplex volgend jaar maart klaar zal zijn.

lees verder »

Mooie prestaties tijdens Run van Winschoten

Publicatie datum: 12-09-2017

Team Oldenburger Fritom mooie prestaties tijdens Run van Winschoten. Mede dank aan lopers van Valkema Sport (Veendam) en voetbalvereniging WVV(Winschoten) en DZOH (Emmen).

lees verder »

We zijn verhuisd

Publicatie datum: 07-09-2017

Het nieuwe complex is duurzaam, energiezuinig en milieuneutraal gebouwd. Het dak is voorzien van zonnepanelen, er wordt geen gebruik meer gemaakt van gas, het regenwater wordt opgevangen en o.m. gebruikt als spoelwater van wasstraat en toiletten. Nu iedereen inmiddels al een beetje gesettled is, is het gevoel dat overheerst bij de medewerkers dat het fijn werken is op de nieuwe locatie.

lees verder »
Nieuwbouw Fritom De Marne Bolsward, grondwerk 2

Grondwerk nieuwbouw begonnen

Publicatie datum: 01-09-2017

Fritombedrijf Wiersma holding bouwt op industrieterrein De Marne in Bolsward een nieuw verzamelkantorenpand voor Fritom en voor de Fritom Liquid Food Group. De drie Bolswarder bedrijven, krijgen onder leiding van Wiersma holding een modern, goed geoutilleerd kantorencomplex, waarin het straks zeer prettig werken zal zijn. Bovendien bouwt Wiersma toekomstbestendig, energie- en milieuneutraal, met zoveel mogelijk gebruikmaking van duurzame materialen.

lees verder »
Nieuwbouw Fritom

Persbericht nieuwbouw

Publicatie datum: 31-08-2017

Op industrieterrein De Marne in Bolsward wordt op 15 september a.s. de eerste paal geslagen van een nieuw kantoorgebouw met garage en wasstraat voor Fritom Holding, Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom.

lees verder »
Fritom bouwkavels

Saai plaatje?

Publicatie datum: 11-08-2017

Een redelijk saai plaatje, nietwaar. Waarom zetten we dat nou op onze website?

lees verder »

Drie broers aan het stuur

Publicatie datum: 11-07-2017

In het eerste artikel is kort gememoreerd aan de start door Jan Oldenburger van een eigen transportonderneming met paard en wagen. Met behulp van zijn zoons wist hij al voor de Tweede Wereldoorlog een bloeiend bedrijf in de benen te krijgen. De eerste vrachtwagen was aangeschaft in 1929, in de jaren dertig volgden nog twee mooie exemplaren met een laadvermogen van 1500 kilo. Dat was al heel wat in die jaren. In 1942 werden de trucks op last van de Duitse bezetter in beslag genomen. De banden hadden de Oldenburgers tijdig weten te verstoppen. Die kwamen na de oorlog onder het stro vandaan.

lees verder »
tankauto's Melkweg|Fritom

Melkweg|Fritom breidt wagenpark uit.

Publicatie datum: 22-06-2017

Voor de werkzaamheden in het tankcontainertransport en het RMO-vervoer beschikt Melkweg|Fritom sinds kort over twee nieuwe DAF-trekkers. Voor de liefhebbers: een DAF XF FTP 440 en een DAF CF 400. Voor het tankcontainertransport is gekozen voor een trekker die voldoet aan de in het buitenland gestelde wettelijke eisen, speciaal de eisen die in de UK aan trucks worden gesteld. Op deze manier is de truck zo breed mogelijk inzetbaar. De voor het RMO-transport aangeschafte trekker biedt de chauffeurs die dag en nacht melk collecteren bij veehouders een hoge mate van veiligheid en comfort

lees verder »

Geslaagd jubileum Oldenburger|Fritom- DZOH jeugdtoernooi

Publicatie datum: 21-06-2017

Afgelopen zaterdag is voor de 10de keer het Oldenburger|Fritom jeugdtoernooi georganiseerd bij DZOH.

lees verder »
DAF CF

3e DAF CF 400 uit een serie van 3 voor Melkweg|Fritom

Publicatie datum: 20-06-2017

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de 3e DAF CF 400 uit een serie van 3 DAF CF trekkers aan de Melkweg|Fritom in Bolsward.

lees verder »
Veenstra|Fritom voor uw logistieke rust

Veenstra|Fritom biedt logistieke rust

Publicatie datum: 15-06-2017

Tijdens de bedrijvencontactdagen (BCDN) in Leeuwarden eind maart jl. stond bij Veenstra|Fritom het ontzorgen van de klant centraal. De doordachte logistieke oplossingen die de Fritombedrijven de klant bieden, geeft de klant logistieke rust. Veenstra|Fritom had tijdens deze bedrijvencontactdagen een opvallende stand. Blikvanger was een bed, gemaakt van kunststofpallets van AVK Plastics uit Balk. De nachtkastjes en tafel hadden een doorzichtige acryl plaat van Pyrasied uit Leeuwarden, eveneens een relatie van Veenstra|Fritom. Met de kussens en het dekbed werd Veenstra|Fritoms logistieke rustcampagne gepromoot. Een actie die aansloeg, zo bleek tijdens de beursdagen.

lees verder »

Noorderbaanbattle op bezoek bij Oldenburger|Fritom

Publicatie datum: 02-06-2017

Afgelopen week hebben we de Noorderbaanbattle ontvangen in Veendam. De Noorderbaanbattle is een initiatief dat werkzoekenden helpt in de zoektocht naar een passende werkplek.

lees verder »

Oldenburger|Fritom, Lean Six Sigma met Master Black Belt

Publicatie datum: 16-05-2017

Hoewel een logische vervolgstap in onze continuous improvement strategie, is Oldenburger|Fritom verheugd te melden dat onze collega Frans Andeweg onlangs Master Black Belt is geworden. Binnen de Lean Six Sigma methodiek geldt Master Black Belt als hoogst haalbare niveau. De Lean Expert, zoals de Master Black Belt ook wel genoemd wordt, kent de Lean Six Sigma aspecten door en door. Naast een zeer gestructureerde manier van werken, ontplooit en implementeert de Master Black Belt complexe verbeterprogramma’s. Daarbij weet hij de bijbehorende cultuur- en gedragsveranderingen in goede banen te leiden.

lees verder »

Het begon met paardenkracht

Publicatie datum: 26-04-2017

De Eerste Wereldoorlog liep op haar laatste benen. Niet dat iemand dat in het najaar van 1917 besefte. In Rusland grepen de marxisten en leninisten de macht. Nederland was neutraal, maar dat betekende niet dat de crisis aan ons land voorbij ging. Vrijwel alles was op de bon, de lonen stonden onder druk en de economie zat in het slop. De 37-jarige arbeider Jan Oldenburger zag in zijn loonwerk voor de boer geen toekomst meer. Op 10 november 1917 startte hij aan huis een eigen transportbedrijf. Het vervoer begon met paard en wagen.

lees verder »

Fritom 27e in Top 100

Publicatie datum: 11-04-2017

Fritom in Top 100 logistieke dienstverleners. Sinds 2001 brengt het vakblad Logistiek jaarlijks een lijst uit met de 100 grootste logistieke dienstverleners in Nederland. Van de meer dan 12.000 geregistreerde logistieke dienstverleners in ons land, is dit de top. Fritom staat in deze ranglijst op de 27e plaats.

lees verder »

Oldenburger Fritom ontvangt mooi cadeau van FC Groningen voor 100-jarig jubileum

Publicatie datum: 31-03-2017

Afgelopen week heeft Oldenburger|Fritom een speciaal shirt ontvangen van FC Groningen in het kader van het 100-jarig bestaan. Het shirt werd namens FC Groningen uitgereikt door Robbert Klaver en Eric Siegers aan René Dale.

lees verder »

Multi-Packaging line bij Oldenburger | Fritom

Publicatie datum: 10-03-2017

Om continue onderscheidend te zijn en toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten hebben we een Continuous Improvement Program opgesteld.

lees verder »
Forvision|Fritom Rotterdam

Alle do's en dont's.

Publicatie datum: 06-03-2017

Donny van Oosterhout is douane expediteur bij Forvision|Fritom. Zijn expertise scheelt de klant veel kopzorgen.

lees verder »
ISO 22000 certificaat voor Veenstra|Fritom

ISO 22000 voor Veenstra|Fritom

Publicatie datum: 02-03-2017

Auditor Veritas was na dit onderzoek op het gebied van voedselveiligheid zeer tevreden en onder de indruk van de professionaliteit van zowel de vestiging in Heeg als in Deventer.

lees verder »

Primeur Oldenburger|Fritom! Eerste zending met Tracker uitgevoerd

Publicatie datum: 24-02-2017

Primeur Oldenburger|Fritom! Eerste zending met Tracker uitgevoerd Afgelopen week is de eerste zending uitgevoerd met een speciale tracker aan boord.

lees verder »
Fritom lid Club 2018

Fritom lid Club 2018

Publicatie datum: 08-02-2017

Leeuwarden is uitgeroepen tot Europese Culturele Hoofdstad 2018. Onder de naam Leeuwarden-Fryslân 2018 organiseren Leeuwarden en de provincie Friesland een afwisselend artistiek programma. In de periode 2014-2019, met 2018 als hoogtepunt, worden er veertig grote culturele evenementen georganiseerd. Deze evenementen vinden door de gehele provincie, inclusief het Waddengebied plaats.

lees verder »

VMBO-carrousel op bezoek bij Oldenburger|Fritom

Publicatie datum: 31-01-2017

De collega’s van morgen aan de slag bij Oldenburger|Fritom Afgelopen week stond voor 3de en 4de-jaars leerlingen van het vmbo in het teken om ervaring op te doen voor de volgende studiekeuze, het kiezen van een vervolgopleiding. Door de vmbo-carrousel komen ze in aanraking met verschillende sectoren en bedrijven waardoor ze in de praktijk kunnen zien waar het werk dagelijks uit bestaat.

lees verder »
TGN|Fritom heeft Paychecked certificaat

Primeur voor Sanders|Fritom

Publicatie datum: 20-12-2016

Sanders|Fritom heeft als eerste logistieke dienstverlener in Nederland het certificaat Pay-Checked behaald.

lees verder »
Veenstra|Fritom wint prijs Ecostyl

Veenstra|Fritom winnaar duurzaamheid award ECOstyle

Publicatie datum: 16-12-2016

ECOstyle, leverancier van natuurlijke producten voor de tuin- en dierverzorging, is een voorloper op het gebied van MVO. Om samen met haar leveranciers de keten te verduurzamen, heeft ze een programma opgesteld, vastgelegd in de Code of Conduct.

lees verder »
Volvo

Bidon|Fritom gaat voor lichtgewicht met Volvo Light Concept truck

Publicatie datum: 16-12-2016

Bidon|Fritom heeft onlangs twee nieuwe Volvo FH Light Concept trucks aangeschaft. De lichtgewicht trekkers worden ingezet voor het transport van vloeibare chocolade binnen heel West-Europa. Doordat Volvo Trucks een lichte trekker kon specificeren zonder concessies te doen aan veiligheid, kwaliteit en comfort koos Bidon|Fritom opnieuw voor de Volvo FH. De trucks werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Nijwa Groep.

lees verder »
Oldenburger|Fritom gaat partnership aan

Partnership Oldenburger|Fritom en PQ Silicas.

Publicatie datum: 15-12-2016

Onlangs is de samenwerking tussen beide bedrijven beklonken in een partnership van ruim 3 jaar.

lees verder »

Unieke prestatie logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom

Publicatie datum: 09-12-2016

Oldenburger|Fritom is de eerste logistiek dienstverlener in Nederland die beschikt over de MVO Prestatieladder – Niveau 4. De succesvolle audit door Bureau Veritas heeft geresulteerd in deze unieke koploperspositie. De MVO Prestatieladder - Niveau 4 focust op de samenwerking met diverse stakeholders, variërend van overheden tot klanten en van maatschappelijke organisaties tot leveranciers. Deze certificering door Bureau Veritas maakt maatschappelijk ondernemen concreet en objectief zichtbaar voor de gehele maatschappij. De goede relaties met de stakeholders blijkt wel uit het feit dat het certificaat werd uitgereikt door Henk Jan Schmaal, wethouder Economische Zaken van de gemeente Veendam.

lees verder »

Emmense vestiging voor 99-jarige Oldenburger|Fritom

Publicatie datum: 29-11-2016

Oldenburger|Fritom B.V., onderdeel van de Fritom Logistic Solutions Group, heeft overeenstemming bereikt met de curator in het faillissement van Wever Logistics B.V. over het voortzetten van de werkzaamheden van Wever Logistics B.V.

lees verder »
Oldenburger|Fritom auto's

Oldenburger|Fritom zet werkzaamheden Wever Logistics voort.

Publicatie datum: 24-11-2016

Oldenburger|Fritom BV, onderdeel van de Fritom Logistic Solutions Group heeft overeenstemming bereikt met de curator in het faillissement van Wever Logistics B.V. over het voortzetten van de werkzaamheden van Wever.

lees verder »

Oldenburger|Fritom bestaat al weer 99 jaar

Publicatie datum: 18-11-2016

Het is al weer 99 jaar geleden dat Oldenburger|Fritom is gestart. In de afgelopen jaren heeft Oldenburger|Fritom een koploperspositie ingenomen op het gebied van innovatieve logistieke dienstverlening.

lees verder »
Bidon|Friotm auto

Optimalisering synergie Fritom Liquid Food Group

Publicatie datum: 05-10-2016

Binnen de Fritom Group is een aantal jaren geleden besloten om de Liquid Food Group op te richten, bestaande uit de zelfstandig opererende Fritombedrijven Bidon|Fritom in Enter en Melkweg|Fritom in Bolsward. Deze bedrijven werken nauw samen, wat belangrijke synergievoordelen met zich meebrengt.

lees verder »

Geslaagde audit ISO 14001 bij Oldenburger|Fritom

Publicatie datum: 30-09-2016

Afgelopen week is er weer een geslaagde audit uitgevoerd. Dit keer gericht op ISO 14001, waarbij de focus ligt op de integratie van milieuaspecten in de dagelijkse bedrijfsvoering.

lees verder »

Oldenburger|Fritom in RTL Transportwereld

Publicatie datum: 15-09-2016

Oldenburger|Fritom in RTL Transportwereld.

lees verder »

Oldenburger|Fritom sponsor van Lutjerun Winschoten

Publicatie datum: 13-09-2016

Afgelopen zaterdag stond de jaarlijkse Run van Winschoten weer op het programma.

lees verder »
Fritom website responsive mobile

Fritom websites responsive

Publicatie datum: 30-08-2016

De Fritombedrijven hebben hun websites responsive gemaakt. Onze websites zijn hierdoor goed zichtbaar en leesbaar op een breed scala aan apparaten, van desktop tot mobiele telefoon.

lees verder »
Sanders|Fritom in RTL Transportwereld

Sanders|Fritom in RTL Transportwereld

Publicatie datum: 18-08-2016

2 augustus jl. zijn er opnamen gemaakt bij Sanders|Fritom voor RTL Transportwereld. Kijken dus op 28 augustus a.s. RTL 7, om 17.00 uur!

lees verder »

Oldenburger|Fritom mooie ontwikkelingen in luchtvracht

Publicatie datum: 25-07-2016

De afgelopen 6 maanden is er al ruim 250.000 kilo aan luchtvrachtzendingen vervoerd in regie van Oldenburger|Fritom.

lees verder »

Port of Zwolle

Publicatie datum: 25-07-2016

Port of Zwolle biedt veel mogelijkheden voor het afhandelen van verschillende soorten ladingen. Ongeveer 200 bedrijven doen dagelijks zaken vanuit dit havengebied. Met vier vervoersmodaliteiten tot hun beschikking bereiken zij de hele wereld. TGN|Fritom maakt hier deel van uit en helpt u graag verder met de kiezen van de juiste modaliteit.

lees verder »

Het is bijna zover

Publicatie datum: 08-07-2016

Hanze Racing Division reist volgende week af naar Engeland, waar de HRD04 mee zal doen aan een grote race op het circuit van Silverstone.

lees verder »

Oldenburger|Fritom stimuleert vitaliteit

Publicatie datum: 06-07-2016

Vitaliteit maakt een belangrijk onderdeel uit in het dagelijks leven en wordt juist hierom bij Oldenburger|Fritom op verschillende manieren gestimuleerd. Door o.a. het organiseren van workshops, het aanbieden van vers fruit, jaarlijkse preventief medisch onderzoek en het verzorgen van opleidingen (3,2% van de loonsom) wordt een verzuimpercentage van slechts 1,4% bereikt.

lees verder »
RMO MelkwegFritom

RMO transport Melkweg|Fritom

Publicatie datum: 22-06-2016

Het huidige melktransport, de rijdende melkontvangst is nog niet zo oud. Voor de jaren zeventig ging de melk nog in melkbussen van de boer naar de fabriek. Daarna werd het gekoeld transport in de inmiddels bekende zilvermetalen melkwagens

lees verder »

Oldenburger|Fritom behaalt nieuw ISO 9001:2015 certificaat

Publicatie datum: 22-06-2016

Onze organisatie kijkt altijd naar manieren om haar dienstverlening verder te verbeteren en te optimaliseren. Ons programma voor continuous improvement wordt ondersteund door de diverse ISO certificeringen waarover Oldenburger|Fritom beschikt: onder andere ISO 9001 (Kwaliteit), ISO 14001 (Milieu), OHSAS 18001 (Arbo), ISO 22000 (Voedselveiligheid) en MVO Prestatieladder 3 (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)..

lees verder »
Fritom sponsoring: HARD

Fritom steunt studenten Hanzehogeschool Groningen

Publicatie datum: 16-06-2016

Een enthousiast team van 25 studenten van de Hanzehogeschool Groningen vormt HARD: Hanze Racing Division. Dit team van studenten met een passie voor technologie doet mee aan de ontwerpcompetitie Formula Student. Teams uit de hele wereld gaan met elkaar de uitdaging aan om de beste formula type raceauto te ontwikkelen en te vermarkten.

lees verder »
Oldenburger|Fritom steunt Downies & Brownies

Oldenburger|Fritom steunt Brownies en Downies

Publicatie datum: 16-06-2016

Brownies & Downies is een landelijk initiatief waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen om betaalde arbeid te verrichten in een lunchcafé.

lees verder »
Melkweg|Fritom chauffeursplanningsysteem

Nieuw chauffeursplanningsysteem voor Melkweg|Fritom

Publicatie datum: 13-06-2016

Onlangs is Melkweg|Fritom overgestapt op een, samen met IT-matic ontwikkeld eigen chauffeursplanningsysteem.

lees verder »

Opleiding Black Belts succesvol afgerond.

Publicatie datum: 26-05-2016

De afgelopen periode hebben 4 medewerkers van Oldenburger|Fritom succesvol de opleiding tot Lean Six Sigma - Black Belt afgerond.

lees verder »

Geslaagd project duurzaam ondernemen

Publicatie datum: 18-05-2016

Het afgelopen jaar heeft Oldenburger|Fritom deelgenomen aan het Koplopersproject Groningen. Een uniek project waarbij duurzaam ondernemen centraal staat door het delen van kennis en kunde tussen bedrijven. Dit sluit perfect aan bij de verschillende duurzame initiatieven van Oldenburger|Fritom zoals het gebruik van windenergie, elektrische heftrucks en ledverlichting. Afgelopen week is een artikel verschenen over het koplopersproject in ZO Groningen.

lees verder »
World Servants

Melkweg|Fritom steunt World Servants met projecten in Malawi

Publicatie datum: 03-05-2016

World Servants is een internationale hulpverleningsorganisatie die sinds 1988 bestaat. Deze organisatie helpt ontwikkelingslanden door ondersteuning te bieden bij de realisatie van noodzakelijke gebouwen, zoals schoolgebouwen en klinieken.

lees verder »
Artikel Melkweg|Fritom in bijlage Noord van Leeuwarder Courant

Artikel Melkweg|Fritom in Noord bijlage LeeuwarderCourant

Publicatie datum: 22-04-2016

’n Groeiende markt, strenger wordende klanteisen, historisch besef en vooral plezier in het werk. Dat neem je mee als je aan tafel zit met de mannen van Melkweg|fritom in Bolsward. De regisseurs en planners van transport in liquid food & feed, om de regionale kerk en in wijde veld van Europa.

lees verder »

Mooie samenwerking Brownies & Downies

Publicatie datum: 14-04-2016

Oldenburger|Fritom ondersteunt al sinds de start Brownies & Downies in Emmen.

lees verder »

Oldenburger|Fritom reduceert CO₂ uitstoot met 26.000 kg.

Publicatie datum: 04-04-2016

Onlangs heeft Oldenburger|Fritom geïnvesteerd in de vervanging van gasheftrucks door elektrische heftrucks.

lees verder »

Met luchtvracht de wereld over Oldenburger|Fritom

Publicatie datum: 21-03-2016

Ook afgelopen week zijn er diverse zendingen via luchtvracht afgeleverd bij klanten over de gehele wereld. Een klein overzicht van de luchtvrachtbestemmingen van deze week;

lees verder »

Oldenburger|Fritom Air

Publicatie datum: 09-03-2016

Mooie logistieke uitdaging, 20 ton luchtvracht met bestemming Buenos Aires is speciaal verpakt in het warehouse zodat er geen schade kon optreden tijdens het transport.

lees verder »
Fritom motortoertocht

Fritom motortoertocht

Publicatie datum: 09-03-2016

Fritom motortoertocht dit jaar op zaterdag 11 juni a.s. Deze motortoertocht is bedoeld voor relaties en medewerkers van Fritombedrijven. Wilt u meedoen? Geef u dan voor eind mei a.s. op via sales@tgnfritom.nl.

lees verder »
Samenwerking Fritom VDL

VDL kiest opnieuw voor Fritom

Publicatie datum: 08-03-2016

VDL Groep kiest opnieuw voor Fritom. VDL en Fritom, beide familiebedrijven, hebben hun samenwerking voor VDL’s nationale distributie middels het aangaan van een meerjarig contract verlengd. De dagelijkse distributie zal worden uitgevoerd door Sanders|Fritom en Veenstra|Fritom.

lees verder »

Uitbreiding van E-fulfilment diensten

Publicatie datum: 02-03-2016

Oldenburger|Fritom is continue bezig met het optimaliseren en uitbreiden van de diensten. Kortom de beste logistieke oplossing voor haar relaties.

lees verder »
Champagne

Finale NT Marketing Trofee

Publicatie datum: 18-02-2016

TGN|Fritom is doorgedrongen tot de finale van de NT Marketing Trofee, die op 31 maart 2016 wordt uitgereikt.

lees verder »

Temperature Controlled Food-Warehouse

Publicatie datum: 15-02-2016

Oldenburger|Fritom greatly expands the opportunities for Food-Warehousing. Investments in advanced heaters in combination with a food-grade isolation creates new possibilities to store (food)products up to 30 degrees Celsius.

lees verder »
Groupage op Ierland en vervoer door Europa Forvision|Fritom

Lift mee naar Ierland.

Publicatie datum: 11-02-2016

Forvision|Fritom heeft een wekelijkse groupagedienst van en naar Ierland. Voor zowel FCL als LCL Onder concurrerende en marktconforme tarieven, biedt Forvision|Fritom u een snelle service, waarbij uw goederen iedere vrijdag naar Ierland worden vervoerd, tot aan huisaflevering bij de Ierse ontvanger.

lees verder »

ISO 14001

Publicatie datum: 08-02-2016

Oldenburger|Fritom beschikt sinds december 2012 over het ISO 14001 certificaat.

lees verder »
Veenstra|Fritom trailers en opleggers voor afleveren goederen

Nieuwe opleggers Veenstra|Fritom

Publicatie datum: 02-02-2016

Een van een serie van nieuwe City Liners van Veenstra|Fritom is uitgerust met zeilen van Lankhorst. Deze producent van innovatieve kunststof producten gebruikt de zeilen om te laten zien dat het bedrif het hele traject van engineering, prototyping tot eindproduct in huis heeft.

lees verder »

VMBO Carrousel op bezoek bij Oldenburger Fritom

Publicatie datum: 27-01-2016

Afgelopen week hebben 18 leerlingen kennis gemaakt met logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom. Het is alweer voor het 6de jaar dat de VMBO-carrousel wordt gehouden bij Oldenburger|Fritom.

lees verder »

Oldenburger|Fritom verrast Voedselbank Veendam & Menterwolde met gratis tanken

Publicatie datum: 24-12-2015

De voedselbank Veendam & Menterwolde en Oldenburger|Fritom hebben al jarenlang een nauwe band.

lees verder »

Oldenburger|Fritom behaalt trotse 2de plaats bij Koplopersproject Groningen

Publicatie datum: 11-12-2015

Afgelopen week heeft Oldenburger|Fritom de tweede plaats behaald bij het Koplopersproject Groningen. Het Koplopersproject Groningen stimuleert het maatschappelijk verantwoord ondernemen door verschillende bedrijven bij elkaar te brengen om ideeën en kennis uit te wisselen op dit gebied.

lees verder »

Oldenburger|Fritom continueert ISO 22000 certificaat

Publicatie datum: 02-12-2015

Onze organisatie besteedt veel tijd en energie aan continue verbetering en optimalisatie (continuous improvement). In dit kader beschikken wij over diverse ISO certificaten (waaronder ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 en MVO Prestatieladder 3).

lees verder »
Bidon|Fritom en Melkweg|Fritom in Transport en Logistiek

Artikel in TLN blad

Publicatie datum: 03-02-2015

Fritom dochters Bidon en Melkweg over trends in food, lees hier het hele artikel:

lees verder »

Oldenburger|Fritom ontvangt Graydon Financieel Gezond Award 2014

Publicatie datum: 08-10-2014

Oldenburger | Fritom heeft de financieel gezond award van Graydon gekregen

lees verder »

Oldenburger | Fritom is benoemd tot IATA Cargo Agent

Publicatie datum: 03-10-2014

Logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom te Veendam, recent onderscheiden met de Financieel Gezond Award van Graydon, kent het systeem van continuous improvement. Hierbij worden alle processen en diensten voortdurend geoptimaliseerd en verbeterd.

lees verder »

Oldenburger|Fritom genomineerd voor Groninger Ondernemingsprijs

Publicatie datum: 20-06-2014

Oldenburger | Fritom genomineerd voor Groninger Ondernemingsprijs 2014

lees verder »

Saval

Publicatie datum: 03-07-2013

Saval het derde bedrijf van de SK FireSafety Group dat met de Fritom Group samenwerkt

lees verder »
Logistics Engineers

VLM en JLN bezoeken Veenstra|Fritom

Publicatie datum: 03-06-2013

Jong en oud gaan actief meedenken met een case waarin ze de rol van logistic engineer aannemen. Dat is de bedoeling van het gecombineerde bedrijfsbezoek van VLM en JLN aan Veenstra|Fritom in Heeg op 23 mei.

lees verder »

VMBO Carrousel bij Oldenburger|Fritom

Publicatie datum: 21-01-2013

Oldenburger|Fritom te Veendam verleent voor het 3e jaar haar medewerking aan de VMBO Carrousel

lees verder »

Donatie Voedselbank Veendam

Publicatie datum: 02-01-2013

Oldenburger|Fritom en Parkmanagement De Veenkolonien werken samen voor de Voedselbank

lees verder »

Oldenburger|Fritom leerbedrijf van het jaar

Publicatie datum: 29-11-2012

Oldenburger|Fritom is verkozen tot leerbedrijf van het jaar 2012!

lees verder »

Oldenburger|Fritom start DC in Noord-Italië

Publicatie datum: 28-09-2012

In september 2012 heeft Oldenburger | Fritom een satelliet distributiecentrum (DC) in Grassobbio (nabij Bergamo) geopend met een capaciteit van ca. 4.000 m².

lees verder »

Oldenburger|Fritom Truckrun

Publicatie datum: 28-09-2012

lees verder »
De crisis met kennis te lijf

De crisis met kennis te lijf

Publicatie datum: 29-08-2012

Door de crisis is bij veel bedrijven de omzet teruggelopen, waardoor de noodzaak om vaste kosten te reduceren of variabel te maken is toegenomen.

lees verder »
Leeuwarder Courant, Vijf jaar crisis, Reinder Beuving

Leeuwarder Courant, Vijf jaar crisis

Publicatie datum: 25-08-2012

25-08-2012 Fritom Logistic Solutions in Bolsward. Zeven bedrijven in Nederland. Marktsegmenten: liquid food, groupage en warehousing. Omzet 2007: €104 miljoen, 601 fte. Omzet 2011: €116 miljoen, 517 fte. Beide jaren winstgevend.

lees verder »
Fritom Group maakt zich op voor Elfstedentocht

Elfstedentocht

Publicatie datum: 08-02-2012

Friese logistiek dienstverleners maken zich op voor de Tocht der Tochten. Voor de tocht begint moet alles in kannen en kruiken zijn, op de dag zelf zitten de elf steden voor vrachtauto's op slot. Logistiek.nl sprak een aantal logistiek dienstverleners over hoe ze zich voorbereiden op de drukte.

lees verder »

Nieuwe schonere wagens

Publicatie datum: 06-02-2012

FrieslandCampina en Bidon|Fritom kiezen voor schone voertuigen.

lees verder »

Recordaantal thermo-opleggers ingezet

Publicatie datum: 05-02-2012

Recordaantal verwarmde opleggers ingezet deze winter

lees verder »

Makkelijk sjorren

Publicatie datum: 20-12-2011

Het vastzetten van lading heeft steeds vaker de belangstelling van de politie. Veel chauffeurs hebben een hekel aan het geklooi met spanbanden. Daarom is het goed nieuws dat er nu een veel simpeler systeem op de markt is om lading vast te zetten.

lees verder »
Iedereen telt mee, artikel LC, Fritom Praktijklunch

Iedereen telt mee

Publicatie datum: 14-11-2011

De Week van het Nieuwe Werken gaat aan Rudy Vellema, algemeen directeur van Fritom Logistic Solutioins in Bolsward, voorbij. Thuiswerken past niet zozeer bij een vervoerder. Slim werken wel. Voor de klant, maar ook voor het bedrijf zelf.

lees verder »

Oldenburger|Fritom wint FD Gazellen Award 2011

Publicatie datum: 01-11-2011

De logistiek dienstverlener uit Veendam heeft voor de vierde keer op rij de FD Gazellen Award (2011) gewonnen. De FD Gazellen Awards, een initiatief van Het Financieele Dagblad en Graydon, worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland.

lees verder »

Oldenburger|Fritom AEO-Full gecertificeerd

Publicatie datum: 01-08-2011

Oldenburger|Fritom te Veendam heeft onlangs de status Authorised Economic Operator (AEO- Full) behaald. De douane heeft de logistiek dienstverlener uit Veendam hiermee aangemerkt als een veilige internationale logistieke partner.

lees verder »

FRITOM-Proof® binnen 1 maand gedigitaliseerd

Publicatie datum: 25-04-2011

De Fritom Group is een van Nederlands 25 grootste logistieke dienstverleners. Ze heeft 8 dochterondernemingen en is actief in Groupage/Warehousing en Liquid Food. De Fritom Group borgt haar professionaliteit in uitvoering en interne processen door FRITOM-Proof®.

lees verder »

Fritom: "Bij brand niet meer in één klap je voorraad kwijt"

Publicatie datum: 18-03-2011

BOLSWARD - Klanten kunnen hun voorraad bij Fritom over meerdere warehouses verdelen, zonder dat dit invloed heeft op het logistieke proces. Door de innovatieve kracht van haar eigen ontwikkel-afdeling kan de Fritom Group,

lees verder »
HighGrowthAwards 2010

Oldenburger|Fritom genomineerd voor prestigieuze High Growth Award

Publicatie datum: 01-11-2010

Oldenburger|Fritom is één van de 35 genomineerden voor de High Growth Awards 2010, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio.

lees verder »

Oldenburger|Fritom wederom genomineerd voor de FD Gazellen award 2010

Publicatie datum: 01-10-2010

Oldenburger|Fritom is na 2008 en vorig jaar opnieuw genomineerd voor de FD Gazellen award. De FD Gazellen is de prijs van het Financieel Dagblad en Graydon voor snelst groeiende bedrijven in Nederland.

lees verder »
Beursbezoek Fritombedrijven

Beursbezoek Fritombedrijven

In december jl. werd de ISM (grote zoetwaren-beurs) in Keulen en Christmasworld in Frankfurt bezocht. Alleen voor de fun of zit er meer achter?

lees verder »
Melkweg|Fritom zakenvriend KWF

Melkweg|Fritom steunt KWF

KWF Kankerbestrijding financiert en faciliteert kankeronderzoek, met als doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

lees verder »
kerspakketactie

Kerstpakketten NoodhulpNL Friesland

Vorige maand zijn collega Margriet en haar dochter Joyce deze actie gestart! Mede dankzij de bijdrage van collega’s en Melkweg|Fritom & Bidon Fritom is het streefbedrag gehaald! De pakketten worden deze week klaar gemaakt en zaterdag bij de mensen gebracht, zodat zij ook kunnen genieten met de feestdagen!

lees verder »

MelkwegFritom sponsort de Voedselbank

Melkweg|Fritom sponsort de Voedselbank in Bolsward!

lees verder »
speler van het jaar

Amateurvoetbalsite Tweenul bedankt OldenburgerFritom

Tweenul.nl is al minstens 10 jaar dé amateurvoetbalwebsite. Zeg maar gerust voor Noord-Nederland en inmiddels ook voor Overijssel en Flevoland. Dagelijks brengt Tweenul.nl actueel voetbalnieuws in de vorm van berichten, verslagen, uitslagen, standen, achtergronden en andere wetenswaardigheden. Uiteraard rijkelijk geïllustreerd met foto’s. Daarnaast staat de site garant voor prikkelende commentaren, columns en last but not least de Speler van het Jaar. De spelersverkiezing begon in het seizoen 2012-2013.Aanvankelijk fungeerde Q & S Gartendeco in het Duitse Meppen als sponsor. Twee jaar geleden nam Oldenburger|Fritom de rol van Q & S over. Daarvoor is Tweenul.nl de logistiek dienstverlener uit Veendam bijzonder erkentelijk. Met zijn bijdrage onderstreepte directeur René Dale van Oldenburger|Fritom het belang dat hij als amateurvoetballiefhebber aan de prestigieuze spelersverkiezing hechtte.

lees verder »

Oldenburger|Fritom logistiek partner FC Emmen

We zijn trots en vereerd dat we verkozen zijn als logistiek partner van FC Emmen. Dit betekent dat Oldenburger|Fritom in het seizoen 2018-2019 alle logistieke activiteiten van deze kersverse eredivisionist voor haar rekening neemt.

lees verder »

Aanmelden jubileum

Beste genodigde, Op vrijdag 17 november aanstaande is het zover: hét feest ter ere van ons 100 jarig bestaan! U kunt zich hier aanmelden voor dit hoogtepunt van ons jubileumjaar.

lees verder »

Installatie Vakbeurs 2016

Sanders|Fritom op de Installatie Vakbeurs!

lees verder »

Nieuwe trailers

Steeds meer TGN|Fritom trailers op klantenreis.

lees verder »
Heftruck Veenstra Fritom

Nieuwe elektrische pompwagens

Steeds vaker worden zwaardere pallets rechtstreeks bij de eindgebruiker afgeleverd. Het wordt dus steeds belangrijker dat chauffeurs over goede pompwagens beschikken.

lees verder »