Fritom sponsort bewoners Gritmûne

Publicatie datum: 20-09-2018

De Gritmûne is een locatie van Talant, onderdeel van Zorggroep Alliade. In De Gritmûme wonen volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking die allemaal in enige mate afhankelijk zijn van zorg, ondersteuning, begeleiding of bescherming.
En deze week vieren ze feest!
Elke dag is er een activiteit om het 25-jarig bestaan van de Gritmûne te vieren.
Afgelopen maandag was er als start van de feestweek koffie en gebak. Maar voor de cliënten en begeleiders begon het feest met nog een extra verrassing. Dankzij sponsoring van Fritom Holding hebben alle cliënten en begeleiders een vest gekregen met bedrukking. Op de voorkant staat: 25 JAAR - GRITMÛNE - 1993-2018. Op de achterkant van de vesten voor de cliënten staat: V.I.P.
Hoofd van de locatie, Marjan Beuving, heeft aan de cliënten uitgelegd dat V.I.P. een Engels woord is en Very Important Person betekent. In het Nederlands ‘Erg Belangrijk Persoon’. Want dat zijn de cliënten van De Gritmûne. Zonder hen was dit feest er niet geweest. Voor een heldere rolverdeling, zijn de begeleiders herkenbaar aan het woord CREW op de achterkant van hun vest. Een cliënt zei maandagochtend heel treffend: ‘Dat betekent bemanning’.
Cliënten en begeleiders waren erg blij met deze leuke verrassing.