Fritomnieuws

Deltion studenten maken kennis met Smart Logistics

Publicatie datum: 08-10-2018

Maar liefst 40 studenten van het Deltion College in Zwolle brachten op 24 september jl. een bezoek aan Oldenburger|Fritom. De eerstejaarsstudenten van de opleiding Manager Transport & Logistiek leggen regelmatig bedrijfsbezoeken af. Zo werden eerder al bezoeken aan Shimano en Wehkamp gebracht. Oldenburger|Fritom mocht nu voor de tweede keer studenten van het Deltion College verwelkomen.

lees verder »

Oldenburger|Fritom continueert MVO Prestatieladder 4

Publicatie datum: 01-10-2018

Oldenburger|Fritom heeft in september de MVO Prestatieladder 4 gecontinueerd. Deze certificatienorm wordt al bijna tien jaar in Nederland toegepast en is sinds 2015 ook internationaal erkend. Het certificaat is een objectief bewijs dat een bedrijf een managementsysteem hanteert voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Stakeholdereisen en -verwachtingen worden in dit systeem gemanaged op resultaat.

lees verder »
Fritom sponsort vesten

Fritom sponsort bewoners Gritmune

Publicatie datum: 20-09-2018

De Gritmûne is een locatie van Talant, onderdeel van Zorggroep Alliade. In De Gritmûme wonen volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking die allemaal in enige mate afhankelijk zijn van zorg, ondersteuning, begeleiding of bescherming. En deze week vieren ze feest! Elke dag is er een activiteit om het 25-jarig bestaan van de Gritmûne te vieren. Afgelopen maandag was er als start van de feestweek koffie en gebak. Maar voor de cliënten en begeleiders begon het feest met nog een extra verrassing. Dankzij sponsoring van Fritom Holding hebben alle cliënten en begeleiders een vest gekregen met bedrukking. Op de voorkant staat: 25 JAAR - GRITMÛNE - 1993-2018. Op de achterkant van de vesten voor de cliënten staat: V.I.P. Hoofd van de locatie, Marjan Beuving, heeft aan de cliënten uitgelegd dat V.I.P. een Engels woord is en Very Important Person betekent. In het Nederlands ‘Erg Belangrijk Persoon’. Want dat zijn de cliënten van De Gritmûne. Zonder hen was dit feest er niet geweest. Voor een heldere rolverdeling, zijn de begeleiders herkenbaar aan het woord CREW op de achterkant van hun vest. Een cliënt zei maandagochtend heel treffend: ‘Dat betekent bemanning’. Cliënten en begeleiders waren erg blij met deze leuke verrassing.

lees verder »