Eerste paal geslagen nieuwbouw Fritom Group

Publicatie datum: 19-09-2017

In opdracht van Wiersma Holding wordt voor Melkweg|Fritom, Bidon|Fritom en Fritom Holding een nieuw kantorencomplex gebouwd aan De Marne in Bolsward. Vrijdag 15 september jl. was het tijd om de eerste paal te slaan.
Aan Bert de Jong, voorzitter van het bestuur van Fritom Holding was de eer om deze ceremoniële handeling te verrichten. Dit, onder het toeziend oog van medewerkers, certificaathouders, wethouder Offinga van de gemeente Sudwest Fryslân en vertegenwoordigers van Ligthart bouw, bouwbedrijf Kooistra, Lukkes installatiebedrijf en aannemersbedrijf Faber.

Wiersma bouwt een kantorencomplex dat klaar is voor de toekomst, energieneutraal, met gebruikmaking van duurzame materialen, met zonnepanelen op het dak, hergebruik van regenwater en speciale beglazing. Tom Wiersma, bestuurslid van Fritom sprak vrijdag dan ook de verwachting uit dat het gebouw de medewerkers van de drie Fritombedrijven straks een prettige werkplek zal bieden, in een gebouw waar het goed toeven is. De planning is dat het kantorencomplex volgend jaar maart klaar zal zijn.