Fritom wordt co-sponsor SKS

Steunen jaarlijkse skûtsjesilen logische keuze voor Fritom Group

06 juli 2022

Foto Ondertekening René Nagelhout (SKS Voorzitter)

Zaterdag 2 juli jl. tekenden Arnold de Jong namens Fritom en René Nagelhout namens SKS een driejarig co-sponsorcontract.

De Fritom Group ondersteunt hiermee een van de belangrijkste evenementen in Friesland: het skûtsjesilen. Ze verbindt als logistiek dienstverlener graag haar naam aan deze jaarlijks gehouden zeilwedstrijd, waarin 14 oude platbodems die in vervlogen tijden als vrachtschepen dienden, op de Friese wateren strijden om de kampioenswimpel.

Het SKS past goed bij de Fritom Group, want Friesland en het skûtsjesilen vormen onderdeel van Fritoms historie. Arnold de Jong verwoordde dat tijdens de contractondertekening mooi: “Ons bedrijf komt voort uit het vervoeren van vracht onder zeil.”

De ondertekening van het sponsorcontract vond plaats in Langweer tijdens de op de Langweerder Wielen gehouden jubileumwedstrijd. Naast Arnold de Jong, was ook Wessel R. Veenstra namens Fritom bij deze wedstrijd aanwezig.

Wellicht dat je Fritom deze zomer tijdens het skûtsjesilen nog ergens tegenkomt. Het evenement wordt gehouden van 30 juli t/m 12 augustus a.s. En het is zeker een aanrader om eens een wedstrijd te bezoeken.

Foto Wessel En Rene