Een traditie kan weer doorgaan

Doe mee aan de Fritom Motortour 2022

22 maart 2022

Motorrit 3

Na twee jaar geen geronk over dijken en door bossen en velden, gaan we dit jaar weer genieten van een mooie Fritom Motortour. De 2022-editie wordt gehouden op zaterdag 21 mei a.s.  Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is tijdige aanmelding handig. Wellicht nog ten overvloede: deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor brandstof, verzekering en materiaal. Fritom verzorgt de route en de versnaperingen. Samen zorgen we voor een goede sfeer en maken we er een mooie motortour van. Rijd jij ook mee? 

We starten om 10.00 uur bij TGN|Fritom in Zwolle om via mooie binnenwegen in Drenthe te stoppen voor een lunch. We finishen aan het eind van de middag op een nog te bepalen, centraal gelegen locatie. Hier eten we met elkaar een hapje, waarna iedereen op eigen gelegenheid naar huis rijdt. 

De afgelopen Fritom Motortours hadden we droog weer; dat zal deze keer vast ook weer zo zijn! We nodigen onze vaste klanten, medewerkers en relaties graag uit om met ons mee te rijden. Inschrijven kan middels een mail naar info@fritom.nl onder vermelding van Fritom 2022 Motortour.

Motorrit 2
Motorrit 1